Linkkaa blogisi- arvostelut


Pörheää menoa

Blogissani pääsee seuraamaan elämää ratsastuskouluissa ja kotona oman rakkaan koiran kanssa :D

ULKOASU

Ulkoasu on kivan yksinkertainen, vuodenaikaan ihan sopiva. Jotain pientä lisäystä kaipaisin taustaan, mutta en kyllä tiedä mitä,- nimittäin muuten saattaisi tulla liikaa kaikkea- mutta ulkoasu on kyllä ihan kiva. Bannerissa on todella hyvät häivytykset, ja huomaa, että siihen on panostettu. Tausta ja banneri sopivat hyvin yhteen, joten siitä plussaa! Ulkoasu on vähän erilaisempi kuin yleensä, joten se on kivaa vaihtelua! Yksinkertaisesti yksinkertainen ulkoasu on todella kiva!

SIVUPALKIT

Sivupalkit ovat aina plussaa blogissa, koska siitä saa jo esimakua blogin sisällöstä. Blogin pitäjästä ja blogista voisi olla oma sivunsa. Jokaisessa sivupalkissa on mukavan verran tietoa, ihan oikeaa tietoa. Kuvia on myös sopivan verran ja tekstiäkin. Sivupalkkeja (Pörrin) voisi välillä päivittää ja lisätä uusia "kuulumisia" ja kuvia. Sivupalkit ovat todella käytännöllisiä ja niissä on juuri sopivasti tietoa. Plussaa siitä, kun ne ovat ylhäällä, kivaa vaihtelua!

TEKSTIT + KUVAT

Teksteissä kerrotaan yleensä ratsastustunneista tai Pörristä, tai välillä nään muitakin erikoispostauksia. Postauksissa on yleensä "ydin", eli niissä on vähän samoja asioita, tavallaan se on hyvä asia, tavallaan ei niin hyvä. Kuvat ovat yleensä ihan hyvälaatuisia, mutta aika samanlaisia. Postauksissa kerrotaan mielenkiintoisesti asioita, joten vaikka ne pitkiä välillä ovatkin, sitä jaksaa lukea. Blogin pitäjä osaa kyllä kirjoittaa hienosti ja on hyvä bloggaaja. 

Jos etsit koira ja hevosblogia, jossa kirjoitetaan mahtavalla tavalla, eikä mikään juurikaan pomppaa silmään, suosittelen tätä blogia: Pörheää menoa. Tätä blogia jaksaa kyllä aina lukea!

Nuket ovat minun maailmani


Blogissa kuvia pullipeistani ja MH- JA EAH-nukeista itse tekemissä vaatteissa.

ULKOASU

Banneri on mielestäni kivan jouluinen ja kaunis. Se on vain aika iso blogissa, mutta se on tavallaan kiva, kun se on iso. Itse en niinkään taustasta välitä, mutta se kyllä sopii bannerin ja muun ulkoasun kanssa todella hyvin. Blogissa "tekstilaatikko" on vaaleanpunainen ja teksti sinistä, joten ne sopivat ihan hyvin yhteen, vaikka tykkään "valkoista mustalla" tyylistä. Blogin pitäjä osaa tehdä kokonaisuuden todella hyvin, ja ulkoasussa ei pääosin ole mitään silmäänpistävää. 

SIVUPALKIT

Sivupalkeissa on kivasti kuvia, mutta tekstiä saisi olla mieleeni enemmän. Kuvat ovat niissä hyvälaatuisia.Nukeista ja blogin pitäjästä kerrotaan mielenkiintoisella ja vähän erilaisemmalla tavalla, joten niitä on kiva lukea :) "Nukkeni" sivussa teksti on ehkä vähän liian pienellä, mutta sitä pystyy kyllä lukemaan. 





TEKSTIT + KUVAT

Tekstit ovat mielestäni vähän samanlaisia, mutta kyllä niitä jaksaa lukea. Mielestäni teksti voisi olla enemmän "kirjoituskieltä", muuten tekstistä ei löydy virheitä. Kuvat ovat pääosin ihan hyvän laatuisia, mutta välillä postauksissa aika samanlaisia. (Minullakin on tämä ongelma) Tämä teksti on mielestäni ehkä vähän liian isolla, ja kuvatkin ovat ehkä vähän liian isoja, mutta ei se nyt niin paljoa haittaa. Tekstit ja kuvat ovat aina mukavaa katsottavaa! Blogin pitäjästä huomaa, että hän panostaa postauksiin :)

Jos etsit nukkeblogia, jossa on kivoja kuvia ja tekstiä, joihin on panostettu, niin menehän lukeman Nuket ovat minun maailmani blogia.


Doll Macarons Doll Macarons

Minun ja Pinkun blogissa postailemme kuvia viidestä nukestamme lähes joka viikko.

ULKOASU

Heti ensimmäiseksi sanon, että ihanan jouluinen ulkoasu. Tausta ja banneri sopivat hyvin yhteen. Banneri saisi kyllä olla vähän pienempi ja siinä saisi olla esim. nuken kuva. Tavallaan banneri on kuitenkin mukavan yksinkertainen. Bannerin laatu ei ole parhaimmasta päästä, mutta ei kyllä huonoimmastakaan. Ulkoasussa ei oikeastaan mikään mätä, ellei ihan halua pilkunviilata. Malli on mukava ja blogi ei ole liian kapea tai leveä.

SIVUPALKIT

Sivupalkeissa on kivasti tietoa, mutta kuvia saisi olla enmmän. Nukkesivuja ei ole päivitetty, ja siitä tulee pieni miinus. Ei kaikki kuitenkaan koko ajan koneella roiku. Sivupalkeissa voisi olla enemmän kuvia yms... Ne on huolella tehty, ainakin siltä näyttää ;) En keksi nyt mitään muuta sanottavaa tähän :D


TEKSTIT + KUVAT

Tekstiä voisi olla enemmän postauksissa, laatu teksteissä on kuitenkin hyvä. Joulukalenteri on aika pieni, mutta itse en jaksaisi postata edes pientä postausta joka päivä. Joulukalenterin postauksissa voisi siis olla enemmän tekstiä, kuvien määrä on OK. Postauksissa on välillä erilaisempia postauksia, joskus taas aika samanlaisia. Kuvien laatu on ihan hyvä, parannettavaa kuitenkin kaikilla on. Blogi kehittyy koko ajan paremmaksi ja paremmaksi- bloggaajat panostavat enemmän.

Jos kaipaat uusia nukkeilijoitten iloista blogia, tsekkaa tämä blogi!

My Little Dolls
My Little Dolls

Harmillisen epäaktiivinen blogini, jossa seikkailee viisi pullippiani. 
ULKOASU

Ulkoasu on ihan kiva, blogin banneri on kyllä mielestäni vähän liian iso. Blogin leveys on kanssa leveä, joka ei ole hirveän käytännöllinen. Muuten ulkoasu on ihan ok siisti, eikä siinä ole mitään erityistä vikaa. Banneri ja tausta eivät sovi hirveän hyvin yhteen, mutta ei se silmään pistä. 

SIVUPALKIT

Jokaiselle nukelle on oma sivu, joten siitä tulee plussaa. Tekstiä voisi olla sivuilla enemmän. Ihan selkeät sivut, siinä ei ole mitään erityistä vikaa :D Kuvia voisi olla eri vuodenajoista. Voisi olla nukkejen tarinoita tai postauksia, missä nuket esiintyvät linkattuina, kun tekstiä ei mitään hirmuista määrää ole. 

TEKSTIT + KUVAT

Kuvat ovat pääosin ihan hyvälaatuisia. Joitakin heilahtaneempia on. Postaukset voisivat olla pidempiä + enemmän kuvia. Joissakin postauksissa on taas aika paljon kuvia, eikä kaikkia jaksa aina selata. Tekstiä voisi kirjoittaa enemmän, nimittäin sitä jaksaa aina lukea. Kuvia voisi vähän karsia, eli panna vain  ne parhaat kuvat, koska tiedän, kuinka hyviä kuvia hän ottaa! Kaikkihan blogia seuraaavat sen näkevät. Useimmat postaukset ovat ihan selkeitä, tietenkin joitakin poikkeuksia löytyy. Blogin postaukset ovat pääosin kivaa luettavaa!

Jos kaipaat blogia, joissa on iloinen pitäjä (mielestäni postauksista tulee se ilmi ;) ) niin mene tähän blogiin!


Pienet nukkeaskeleet
Pienet nukkeaskeleet 
Kohta vuoden pystyssä ollut blogi, joka yrittää nostaa aktiivisuustasoaan ensi vuodeksi.

Olen seurannut tätä blogia alusta alkaen-olen ensimmäinen lukija- ja huomaa vaan niin kovan kehityksen ja panostuksen blogiin!

ULKOASU

Ulkoasu on pääosin kiva, jos tausta ei liikkuisi mukana, ja banneri olisi talvisempi. Blogiarkisto voisi olla erilainen, koska mielestäni tuo ei ole kovin selkeä. Bannerissa on on todella hyvä laatu, siitä plussaa! Ulkoasu on kivan pirteä, vaikka tausta liikkuvuus vähän häiritsee- mutta sitähän ei ole tarkoitustakaan katsoa :D Ulkoaus on ihan kiva, vaikka siis kesäisyys (onko sana?) vähän häiritsee.



SIVUPALKIT

Sivupalkissa on nuken perustiedot, mutta jotain tarinaa kaipaisin. Myös "Pitää, ei pidä" jutut olisivat kivoja :D Kuviakin voisi olla enemmän. Tietenkin tämä koulu aina vaikeuttaa. Kuva on hyvänlaatuinen ja muutenkin sivu on kiva, vaikkakin aika pieni. No, enempää ei oikein ole sanottavaa, joten....:)?


TEKSTIT + KUVAT

Tekstiä ja kuvia on aina todella mukavasti, juuri sopivasti! (Runoutta, mukavasti, sopivasti:D)
Kirjoitusvirheitä en löydä, ja blogia on todella kivaa lukea! Kuvat ovat hyvälaatuisia, eikä huonoja ole seassa. Vaikeea sanoa mitään, mikä ei olisi hyvin, koska kaikki tekstit ovat vaan aika täydellisia :) Blogin kaikissa postauksissa huomaa motivaation blogia kohtaan, vaikka koulu rajoittaa sitä. ¨

Jos haluat pirteän, kivan blogin, jossa on juuri sopivasti postauksia, niin mene Pienet nukkeaskeleet- blogiin!


Herkkuviiksi
Herkkuviiksi

-04 syntyneen tytön lifestyle-blogi, johon pyrin postailemaan mahdollisimman usein, vaikkei se aina onnistukaan :DD

ULKOASU

Ulkoasu sopii oikeastaan jokaiseen vuodenaikaan. Itse en kovin välitä kyseisestä mallista, mutta tietenkin aina jokaisella on omat mielipiteet. Ihan yksinkertainen kokonaisuus, ei mitään erityistä häikkää. Sommittelu ei ole minun mieleeni, mutta jokaisella on oma makunsa, ja siitä kannattaa pitää kiinni! Kuitenkin kokonaisuutena kiva ulkoasu :)

SIVUPALKIT

Ei ole, joten en voi arvostella. 


TEKSTIT + KUVAT

Tekstit ovat todella hauskoja yleensä! Kuvat eivät ole mitään maailman parhaimpia, mutta ei niiden tarvitsekaan olla. Teksteissä on kaikkea ihan sopivasti, eikä mitään häikkää, oikeastaan. Itse olen todella huono arvostelemaan lifestyle- blogeja, joten en tiedä, miten arvostella kuvia, tekstejä yms... Mutta postauksia jaksaa aina lukea, tulee hyvälle tuulelle!

Jos haluat lukea hauskaa blogia, mene tähän blogiin!


-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  

Toivottavastin piditte postauksesta, eikä kukaan suuttunut mitenkään :) Kaikki blogit ovat todella hyviä, ja niitä oli vaikea arvostella.


6 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta ja huolella kirjoitetusta arvostelusta! Ihanaa kuulla tällaista palautetta blogistani, kiitos superpaljon :3 Päivittelen Pörrin sivua sitten aikanaan, nyt kun siihen ei oikein ole motivaatiota...Kyllä se tosiaan päivittämistä vaatisi :D Kiitos asiallisesti esitetystä palautteesta, tästä on sitten hyvä lähteä parantamaan blogia niin, ettei samanlaisia kuvia, tai toistoa tekstissä olisi juurikaan :) Ratsastuspostauksia kirjoittaessa tosin välillä villiinnyn kirjoittamisen kanssa :D
    Muutenkin arvostelit kaikki blogit kivasti ja monipuolisesti käyttäen hyviä sanavalintoja, loukkaamatta tai mollaamatta ketään! Jatka samaan malliin ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos rehellisestä arviosta!❤
    Tosiaan, bannereihin vois alkaa panostamaan enemmän. Olemme ajatelleet tehdä Pinkun kanssa bannerin, jossa olisi kaikki nuket, kunhan meillä olisi aikaa kuvata yhdessä.
    Nukkejen profiileja päivittelin omalta osaltani pari päivää sitten. Pitäisi löytää vain hyvät kuvat profiileihin.
    Sun vinkeillä ja arviolla on hyvä lähteä parantamaan blogia!

    VastaaPoista
  3. Kiitos rehellisestä palautteesta, minun olisi jo aika alkaa pikkuisen pitämään huolta blogistani, on taas vierähtänyt jokunen tovi ilman postailua. Minulla on meneillään myös jonkinasteinen epävarmuus tarinani suhteen, mutta katsotaan katsotaan... Kiitos myös tuosta tekstinvähyypalautteesta, minulle on jostain syystä aina ollut vaikeaa kirjoittaa pitkiä aloitus/lopetustekstejä blogiin, kuka tietänee miksi.

    VastaaPoista
  4. Kiitos hyvästä palautteesta, en oo itse huomannu tota taustan liikkumista, täytyypä katsoa (:

    VastaaPoista